Albixon overbygg forlenger sesongen!

 

Ønsker du å forlenge badesesongen? Med et overbygg fra Aliboxon får du en rekke fordeler. Det forhindrer varmetap og på solrike dager vil det til og med være med å øke temperaturen. På dager med dårlig vær, vil du kunne bade under tak. Dermed kan du utvide sesongen i begge ender.

En annen fordel er at man forhindrer smuss og nedfall fra å komme inn i bassenget. Du får et renere basseng og får mindre vedlikehold i form av vask. Som en bonus gjør mindre tilførsel av smuss at vannkjemien påvirkes mindre og det blir enklere å holde god balanse i vannet. 

Totalt sett er en investering i overbygg, en investring i et enklere bassengliv, et energibesparende tiltak og et sikkert bassengområde.

Vi kjører kampanje på overbygg med opp til 20% rabatt. Alle modellene i kampanjen er på lager, og tilbudet gjelder så lenge vi har overbygg tilgjengelig. 

Albixon er en av verdens ledende leverandør av bassengoverbygg og har høy fokus på kvalitet. Det sikrer deg som kunde lang levetid og tilgang til reservedeler. Overbyggene leveres i kompakt emballasje og monteres greit på sted. Det følger med gode monteringsveiledninger, men ønsker du å få overbygget montert, så løser vi selvsagt det.

Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig bassengoverbygg. Ta kontakt med oss, så finner vi en god løsning. 

 

PRODUKTER SOM ER EN DEL AV KAMPANJEN