Infrarød Sauna - IR Sauna - Infrarød Badstu

Badstue med Design, Velvære og Helsefordeler i eget hjem.

En infrarød sauna er en moderne og effektiv måte å oppnå avslapning, bedre helse og velvære ved å benytte infrarøde varmestråler. Den krever lite strøm, er enkelt å montere og kan plasseres i hvilket som helst rom. Man kan benytte f.eks stuen, badet, vaskerom, soverom, kjeller, garasje eller utestuen.

Hvordan fungerer en infrarød sauna?

Saunaen benytter infrarøde varmestråler som trenger dypt inn i kroppen. Disse varmestrålene kan deles inn i tre kategorier: nær, middels og fjern infrarød. Hver av disse har unike fordeler. Når infrarød varme trenger inn i det øvre laget av huden, kan dette bidra til cellefornyelse. Middels infrarød varme trenger dypere inn i musklene og leddene og kan hjelpe med smertelindring og økt blodsirkulasjon. Fjern infrarød varme trenger enda dypere inn i kroppen og kan bidra til detox og økt stoffskifte.

Helsefordeler med en infrarød sauna 

  •  Avslapning og stressreduksjon: En infrarød sauna gir en avslappende opplevelse som kan hjelpe deg med å redusere stressnivået og fremme mentalt velvære. Varmen kan bidra til å frigjøre endorfiner, kroppens naturlige "feel-good" hormoner, og gi en følelse av dyp avslapning.

  • Smertelindring og muskelavslapning: Infrarød varme har vist seg å være effektiv for lindring av muskel- og leddsmerter. Varmen kan bidra til å lindre muskelspenninger, redusere betennelse og forbedre blodsirkulasjonen i de berørte områdene. Dette kan være spesielt gunstig for personer med leddsmerter og muskelspenninger.