Infrarød Sauna - IR Sauna - Infrarød Badstu

Vi har Infrarød sauna som har markedets tykkeste treverk 8mm sammenlignet 5mm, noe som gir en helt annen kvalitetsfølelse. Vi kombinerer også Quartz og karbon varmeovner for best mulig varmespredning og energieffektivitet. 

En infrarød sauna er en moderne og effektiv måte å oppnå avslapning, bedre helse og velvære ved å benytte infrarøde varmestråler. Den krever lite strøm, er enkelt å montere og kan plasseres i hvilket som helst rom. Man kan benytte f.eks stuen, badet, vaskerom, soverom, kjeller, garasje eller utestuen.

Hvordan fungerer en infrarød sauna?

Saunaen benytter infrarøde varmestråler som trenger dypt inn i kroppen. Disse varmestrålene kan deles inn i tre kategorier: nær, middels og fjern infrarød. Hver av disse har unike fordeler. Når infrarød varme trenger inn i det øvre laget av huden, kan dette bidra til cellefornyelse. Middels infrarød varme trenger dypere inn i musklene og leddene og kan hjelpe med smertelindring og økt blodsirkulasjon. Fjern infrarød varme trenger enda dypere inn i kroppen og kan bidra til detox og økt stoffskifte.