Få ditt drømmeprosjekt visualisert!

 

Har du noen gang lurt på hvordan huset ditt ville sett ut komplett med utemiljø og svømmebasseng? Nå har du muligheten her hos oss!

I samarbeid med 3D Visuals i Västerås AB tilbyr vi nå 3D visualisering og planlegging av ditt prosjekt.

Hvordan vil det se ut i forhold til areal man har tilgjengelig, hvor kan man plassere pergola eller hva med utemøbler? Hva om man ønsker en garasje eller uthus i tillegg?  Hvilke overflater passer best? Alt dette kan visualiseres fotorealistisk slik at man er trygg på at valgene som blir tatt er riktige. 3D Visuals vil veilede og gi rådgivning under hele prosessen. 

Når man har visualiseringen klar, har man også god dokumentasjon overfor for eksempel anleggsgartner og entreprenør som viser hva man faktisk ønsker å oppnå.

 3D visualisering kan benyttes til alle typer prosjekt du måtte ha ønske om å se før du begynner. Ta kontakt med oss og vi hjelper deg i gang. 

 

 

Hva skjer ved bestilling av 3D visualisering? 

Det er meget lett å komme i gang! Legg produktet 3D visualisering i handlekurven, og du vil deretter bli kontaktet direkte av 3D Visuals som tar deg gjennom hele prosessen. Sammen med deg utarbeides det en modell over miljø, trær, pergola, møbler osv. I tillegg velger man teksturer og overflater før man til slutt gjør en rendering som gir de flotte bildene.

Om prosjektet ender opp i bestilling av glassfiberbasseng fra oss, dekker vi 50% av kostnaden på standard visualisering.