Isolert lamell

Covrex Classic lamelltrekk

Classic lamelltrekket ble designet for å gi kunder et isolerende, sikkert og varig produkt.  Coverex har i 20 år levert disse lamellene, og fremdeles er det 1. generasjon lameller i daglig drift. De har dermed bevist at Classic lameller har en meget lang levetid.

Covrex

Sikkerhet rundt bassenget? Det er vårt viktigste fokus!

Covrex sine produkter dreier seg om maksimal sikkerthet rundt ditt basseng. De er derfor utviklet for å tilfredstille de strengeste kravene som finnes for bassengtrekk. De har gått langt utover normen, og Covrex Classic er 7x sterkere enn kravet. Alt for at din sikkerhet skal ivaretas. 

 

Maksimal isolasjonsevne til ditt basseng!

Covrex Classic er isolert med polyuretan, og dermed er vanninntrenging umulig. Det betyr at du beholder samme isoleringsevne under hele levetiden til lamelltrekket. 

Lamellene har en markedsledende isolasjonskoeffisient på 0,0821 W / (mk), samtidig som de har en solid styrke mot trykkbelastning sammenlignet med standard hulte lameller. Covrex® Classic lameller gjør at du kan nyte bassenget flere tiår uten bekymring og den holder overlegent på den tilførte varmen i bassenget ditt, dermed lavere strømregning.

 

 

Anti alge er lik enkelt vedlikehold

Takket være det unike fleksible leddet mellom lamellene vil du ha et meget enkelt vedlikehold. Trekket rengjøres rett og slett enkelt med en høytrykkspyler.

Motstandsdyktig mot hagl og ekstremvær

Classic lamelltrekket kan motstå alle typer vær og temperatur. I motsetning til tradisjonelle hule lameller som gjerne tar skade fra hagl, ekstreme temperaturer og ekstremvær, er Covrex Classic fullstendig motstandsdyktik mot alle typer værforhold. 

Feilfri estetikk

Covrex er det eneste selskapet som tilbyr skumfylte lameller. Det gjør det meget enkelt å tilpasse lamellen også til basseng med buet form. Lamellen kuttes enketl til den fassongen du måtte ønske og du får dermed et feilfritt utseende på ditt basseng.

Plassbesparende bassengtrekk

Er du bekymret for at lamelltrekket skal ta for mye plass fra bassenget ditt? Covrex har en unik design som gjør at Classic har den minste diameteren på markedet, og vil ha en diameter som er opp til 50% mindre enn tradisjonelle trekk. 

Garanti

Covrex Classic tilfredstiller de strengeste sikkerhetsstandardene på markedet, og møter fullt ut den Franske standardenNF P90-308. Lammelen har meget god motstandsdyktighet mot aller værfohold og har 5 års full garanti mot skader.

Teknisk karakteristikk

- Laget av ekstrudert HD PVC

- Fylt med polyuretanskum

- Vekt pr m2: 7 kg

- Strekkfastet hengsle i N: >=150