Ovale basseng uten skråstøtter

Frittstående basseng i hagen som også kan felles ned i terrasse

Stålplatebasseng uten skråstøtter egner seg godt dersom man har begrenset med plass for å montere bassenget. Det kan monteres over bakken, forsenket ned i grunn eller felt ned i terrasse.  Versjonen uten skrårstøtter krever kun 30 cm ekstra plass pr langside. Har du god plass til å montere bassenget, kan du vurdere modellene med skråstøtter, da disse også er enklere å montere. Man skal aldri fylle inntil et stålplatebasseng da stålplatene er myke og vill ikke kunne holde unna masser.

Husk å få med sikring av bassenget i tillegg til varmepumpe for å sørge for et sikkert og komfortabelt basseng. Stigen som følger med bassenget, er tilpasset et frittstående basseng og man trenger derfor bassengstige i tillegg dersom du tenker å felle bassenget ned i terrassen.

 

Grunnarbeid stålplatebasseng

På forhånd må ha gjort grunnarbeidet klart. Grunnarbeidet er beskrevet i vår håndbok for grunnarbeid til stålplatebasseng. 
Har man gjort en god jobb på grunnarbeid og montert som beskrevet i manualen, vil man kunne ha gleden av et stålplatebasseng i mange år fremover. Hvor lenge det vil vare avhenger veldig av hvor flink man er til å vedlikeholde. I all hovedsak vil vedlikehold bestå av rengjøring, samt å holde god vannkvalitet.  Man vil uansett under levetiden måtte regne med å skifte liner i bassenget.  

NB. Vi fraråder imidlertid bruk av saltvannsklorinator på grunn av korrosjon. 

Fri frakt levert på døra og alle størrelser på lager.