Ovale basseng med skråstøtter

Frittstående badebasseng som også kan felles ned i terrasse

Stålplatebasseng kan monteres over bakken, forsenket ned i grunn eller felt ned i terrasse. Man skal aldri fylle inntil et stålplatebasseng.  Om du  trykker her  kan du se dokumentasjon på en byggeprosess av et ovalt basseng med skråstøtter.

Husk å få med sikring av bassenget i tillegg til varmepumpe for å sørge for et sikkert og komfortabelt basseng. Stigen som følger med bassenget, er tilpasset et frittstående basseng og man trenger derfor bassengstige i tillegg dersom du tenker å felle bassenget ned i terrassen.

 

Grunnarbeid stålplatebasseng

På forhånd må ha gjort grunnarbeidet klart. Grunnarbeidet er beskrevet i vår håndbok for grunnarbeid til stålplatebasseng.  
Har man gjort en god jobb på grunnarbeid og montert som beskrevet i manualen, vil man kunne ha gleden av et stålplatebasseng i mange år fremover. Hvor lenge det vil vare avhenger veldig av hvor flink man er til å vedlikeholde. I all hovedsak vil vedlikehold bestå av rengjøring, samt å holde god vannkvalitet.  Man vil uansett under levetiden måtte regne med å skifte liner i bassenget.  

NB. Vi fraråder imidlertid bruk av saltvannsklorinator på grunn av korrosjon.

Fri frakt levert på døra og alle størrelser på lager.