Bassengoverbygg - Bassengtak

Ønsker du deg et svømmebasseng med tak? Vi leverer Norges mest solgte bassengtak og vi har agentur på det som anses som markedets mest solide overbygg fra verdenskjente Albixon. Vi er meget konkurransedyktig på pris og leveringstid da vi gjør enorme innkjøp og lagerfører alle modeller i Norge. Albixon overbygg er de eneste på det skandinaviske markedet som er sikkerhetssertifisert av NSF, som anses som den strengeste sertifiseringen. De er selvfølgelig også godkjent etter NFP 90309 som vi anser som et minimumskrav. Vi har god kompetanse på produktene og har solgt over 700 glassoverbygg til bassengoverbygg de siste 10 årene.

Viktig informasjon. Vær oppmerksom på følgende:
Mange på markedet tilbyr lavere kvalitet med tykkelse 3mm klart glass, i stedet for tykkelse 4mm klart glass. Og 6mm kanalplast, istedet for 8mm kanalplast. Tynnere glass har selvsagt en dårligere isolasjonseffekt (U-verdi) i tillegg til mindre styrke. Følgende er også minst like viktig å bemerke:

Kombinert med konstruksjonens solide alu profiler, air-skinner og buet fasong på Klasik utgavene, gjør dette at våre overbygg er de sterkeste på markedet som tåler mengder med snølast og kraftig vind opptil orkan styrke 35m/s. 

Trykk her for å lese om overvintring av Albixon overbygg.