Jackon pool

 

Nyhet: Thermomur Bassengblokk fra Jackon

Vi har gleden av å kunne tilby produkter fra den norske produsenten Jackon. Produktet er utviklet og produsert i Fredrikstad med tanke på skandinaviske forhold. Thermopool er kort forklart bygget opp av betongfylte og armerte isoporelmenter. De er meget enkle å bygge med, og kan lett tilpasses en rekke former og terreng. I motsetning til vanlig thermomur, har bassengblokken en hardere innside inn mot bassenget. En meget god løsning for selvbyggeren. 

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon

 

 

 

 

Thermomur bassengblokk -  den ideelle løsningen for selvbyggeren

Drømmer du om å bygge ditt eget basseng fra bunnen av? Eller kanskje du trenger spesielle mål på bassenget? Da er Thermomur bassengblokk løsningen for deg. 

Thermomur Bassengblokk er et meget fleksibelt og tilpassningsvenlig system som kan brukes til mange former og til ulke typer terreng. Den kan monteres over eller under bakkenivå, på skrå fjelltomt eller liknedne.  Blokken er meget lett å jobbe med og veier kun 1,1 kg. 

Bassengblokken er en formsatt blokk i Jackopor(EPS) og gir en ferdig vegg med dobbeltisidig isolering uten kuldebroer. Selve blokken er er 250mm med 50mm isolering på begge sider og den 150mm tykke kjærnen fylles med betong. I motsetning til vanlig thermomur, har bassengblokken en hardere innside inn mot bassenget. 

 

Bassenget bygges som byggeklosser på en betonggrunn. Blokken armeres og fylles med betong. Det er ferdige spor klart til å legge armeringen i. Den harde innsiden gjør at den er mer motstandsdyktig mot slag og støt. Usiden har innebygget dreneringsspor, som gjør at man kan fylle intill med eksisternde masser. 

 

 

  • Mål: 100x25x30 cm
  • Fleksibelt seystem for mange former og terreng
  • Enkel montering og tilpassing
  • Lav vekt gir ingen tunge løft
  • Hard innside
  • Fuktsikkert og temperaturstabilt materiale