Nyhet: Thermomur Bassengblokk fra Bewi

 

Jackon pool

 

Vi har gleden av å kunne tilby produkter fra den norske produsenten Bewi. Produktet er utviklet og produsert i Fredrikstad med tanke på skandinaviske forhold. Thermopool er kort forklart bygget opp av betongfylte og armerte isoporelementer. Thermopool kan bygges selv dersom man er handy og har grunnleggende byggteknisk kompetanse. Bassengene kan tilpasses en rekke former og terreng. I motsetning til vanlig thermomur, har bassengblokken en hardere side inn mot bassenget.

Tre eksempler på populære størrelser:

 

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon

 

 

 

Thermomur bassengblokk -  For selvbyggeren

Er du handy og drømmer du om å bygge ditt eget basseng fra bunnen av? Eller kanskje du trenger spesielle mål på bassenget? Da kan Thermomur bassengblokk være et alternativ for deg. 

Thermomur Bassengblokk er et fleksibelt og tilpassningsvenlig system som kan brukes til mange former og til ulke typer terreng. Den kan monteres over eller under bakkenivå, på skrå fjelltomt eller liknende.  Blokken er lett å jobbe med og veier kun 1,1 kg. 

Bassengblokken er en formsatt blokk i Jackopor(EPS) og gir en ferdig vegg med dobbeltisidig isolering uten kuldebroer. Selve blokken er er 250mm og den 150mm tykke kjærnen fylles med betong. I motsetning til vanlig thermomur, har bassengblokken en hardere innside inn mot bassenget. 

Bassenget bygges som byggeklosser på en betonggrunn, armeres og fylles med betong. Det er ferdige spor klart til å legge armeringen i. Den harde innsiden gjør at den er mer motstandsdyktig mot slag og støt. Utsiden har innebygget dreneringsspor, som gjør at man kan fylle intill med eksisternde masser. 

 

  • Mål: 100x25x30 cm
  • Fleksibelt system for mange former og terreng
  • Enkel montering og tilpassing
  • Lav vekt gir ingen tunge løft
  • Hard innside
  • Fuktsikkert og temperaturstabilt materiale

 

Hvor lang tid tar det å bygge?

Man må regne med at det tar tid. Grunnarbeid, armering, tilpassing av blokker, støping i flere omgang og ikke minst tørketid gjør at et slikt prosjekt er tidkrevende i motsetning til ferdigstøpt glassfiberbasseng.