Hydro - Glassfiberbasseng Kampanje på lagerførte bestselgere

Som Norges største leverandør av glassfiberbasseng er vårt fokus å levere kvalitetsbasseng spesialtilpasset nordisk klima, til konkurransedyktige priser. Alle våre basseng blir produsert etter våre instrukser og består av lagvis oppbygging av det slitesterke glassfibermaterialet vinylester. Dette må ikke forveksles med lavkvalitets alternativ, polyester. Våre basseng er forsterket med stål, leveres med honeykombkjerne i bunn og 30mm PU-Isolasjon (polyuretan) rundt hele konstruksjonen. Polyuretan har en unik egenskap som gjør at den isolerer opptil 3 ganger bedre enn normal husisolasjon. Leverandør av våre basseng er Bevo Nordic.

Ta kontakt dersom du ønsker et uforpliktende tilbud, eller om du vil se, ta og føle på et slikt kvalitetsbasseng i drift. Vi har levert flere hundre glassfiberbasseng rundt hele landet og vi gir livstidsgaranti på konstruksjonen. 
Bassengutstyr AS har ressurser til å lagerføre store antall glassfiberbasseng og kan tilby rask levering. Vi får transportert opptil 10 basseng på ett lass fra vår danske leverandør og kan dermed tilby svært konkurransedyktige priser ut til kunde. Vi unngår å ta inn ett basseng om gangen fra fabrikk i utlandet, noe som blir et fordyrende ledd.