Hydro - Glassfiberbasseng Kampanje på lagerførte bestselgere

Som Norges største leverandør av glassfiberbasseng, er vårt fokus å levere kvalitetsbasseng spesialtilpasset nordisk klima, til konkurransedyktige priser. 

Bassengene blir produsert etter våre instrukser og vi stiller de strengeste krav til kvalitet. Konstruksjonen består av lagvis oppbygging av det slitesterke glassfibermaterialet vinylester. Dette må ikke forveksles med lavkvalitets alternativ polyester fra øst-europeiske aktører som gir inntrykk for at de selger tilsvarende basseng. I realiteten er dette prisgunstige kopier laget av polyester, der osmose og råte er et velkjent problem. Våre basseng er også forsterket med stål, leveres med honeykombkjerne og 30mm polyuretan Isolasjon. Polyuretan har en unik egenskap som gjør at den isolerer opptil 3 ganger bedre enn normal husisolasjon.

Ta kontakt dersom du ønsker et uforpliktende tilbud, eller om du vil se, ta og føle på et slikt kvalitetsbasseng i drift. Vi har levert flere hundre glassfiberbasseng rundt hele landet og vi gir livstidsgaranti på konstruksjonen. Produktet kan man regne med har en konstruksjonsholbarhet på mer enn 50 år. Dette er langt over levetid på alle stål eller betongbassenger.
Trykk her for å laste ned manual i grunnarbeid til våre basseng.