Glassfiberbasseng - Leisure Pools

Glassfiber basseng fra Leisure Pools er eksklusive high-end basseng som blir produsert i USA etter meget høye kvalitetskrav med Compostite Armour™. Livstidsgaranti mot både lekkasje og osmose, såkalt glassfiberpest.

Leisurepools

 

 

 • Uten lamelltrekk bør man dekke til bassenget med sikkerhetstrekk eller bassengoverbygg. Overbyggene fra Albixon er markedets mest robuste bassengtak som også egner seg som vintertildekning.
 • Lagerførte standardmodeller
 • Lagerført med brønn
 • Med integrert lamelltrekk, ligger rullen skjult under en beach hylle av granitt eller under et dekke. Dette skaper et stramt og moderne uttrykk. Covrex lamelltrekk er godkjent sikring og isolerer godt mot varmetap.

 

Hvorfor Leisure Pools glassfiberbasseng?

Ønsker du et high-end glassfiberbasseng? Leisure Pools benytter kun de beste materialene i produksjon, og det tas i bruk Compostite Armour™ som er Leisure Pools sitt patenterte produkt bestående av kevlar, karbonfiber og honeycomb. Dette sammen med 100% vinylester gjør bassenget utrolig slitesterkt og 100% motstandsdyktig mot Osmose / glassfiberpest.

Leisure Pools har unike modeller med f.eks skrå bunn, Innstøpt Infinity overflow skimmere som gir en meget høy vannstand 3cm fra toppkant til vannspeil og 3D Shimmer farger som gir et eksklusivt fargespill.

 

Her er noe av det som gjør Leisure Pools til et kvalitetsbasseng:

 

 • Livstidsgaranti


  Leisure Pools gir livstidsgaranti mot struktruell lekkasje og osmose. Bassenget bygges opp med 100% vinylester og dermed er vannintrenging innefra eller utenfra eliminert.
 • Composite Armour


  Composite Armour passer meget godt til vårt nordiske klima. Oppbyggingen av Kevlar, karbonfiber og basalt gir en unik styrke og fleksibiltet. I tillegg er det ytterliger forsterkninger i alle benker og trappetrinn
 • AquaGuard 3d gelcoat shimmer


  Alle farger er produsert med glitrende 3d shimmerflak. Leisure Pool er din egen glitrende diamant i hagen. AquaGuard 3d gelcoat gir overlegen beskyttelse mot kjemikalier og UV. Det betyr at bassenget ditt holder seg pent i mange år fremover.

 

 • Innbakt Nanoisolasjon


  Innbakt nanoisolasjon og honeycomb mellom 2 lag av glassfiber. Dette gir en tett og holdbar isolasjon uten behov for påsprøytet isolasjon. 
 • Infinity overflow skimmer


  Innstøpt infinity overflow skimmer integrert i bassengskallet.Gir meget høy vannstand og et rent og fint utsende.
 • Beach hylle i ekte granitt


  Ekte granitt gir et vakkert utseende og er meget slitesterkt. En vikelig ekslusiv beach hylle!

 

 

 

Litt om byggeprosessen og hvorfor

Leisure Pools benytter kun de beste materialene for å gjøre bassenget så sterkt som mulig. Betongomramming i topp, og tørrbetong som binder massene på sidene, gjør at bassenget kan tappes helt ned uten a det kreves støtter i bassenget. Les mer om hvorfor vi anbefaler å benytte tørrbetong ved fylling rundt glassfiberbasseng. Det gjør det veldig enkelt for deg å vedlikeholde bassenget når det trengs og man trenger ikke ekstra støtter som vil være i veien for deg under vedlikeholdsjobben. Les vår håndbok i grunnarbeid som forteller mer om prosessen, og ta gjerne kontakt om det er spørsmål. Våre anbefalinger er basert på hva vi mener fungerer best for deg som kunde, uten å ta risikable snarveier.