Hydro - Glassfiberbasseng. Kampanje på lagerførte bestselgere

Som Norges største leverandør av glassfiberbasseng, er vårt fokus å levere kvalitetsbasseng laget for nordisk klima, til konkurransedyktige priser. Våre basseng er sertifisert av tyske TÜV, noe som gir ekstra trygghet da kvaliteten er kontrollert av et uavhengig internasjonalt testinstitutt.  

Bassengene blir produsert etter våre instrukser og vi stiller de strengeste krav til kvalitet og finish. Konstruksjonen består blant annet av det slitesterke glassfibermaterialet vinylester. Dette må ikke forveksles med lavkvalitets alternativ polyester fra øst-europeiske aktører som gir inntrykk for at de selger tilsvarende basseng, som forøvrig ikke er godkjent av TÜV. I realiteten er dette prisgunstige kopier laget av polyester, der osmose og råte er et velkjent problem. Våre basseng er også forsterket med stål, leveres med honeykombkjerne og 30mm polyuretan Isolasjon. Polyuretan har en unik egenskap som gjør at den isolerer opptil 3 ganger bedre enn normal husisolasjon.

Ta kontakt dersom du ønsker et uforpliktende tilbud, eller om du vil se, ta og føle på et slikt kvalitetsbasseng i drift. 
Trykk her for å laste ned manual i grunnarbeid til våre basseng.