Hydro - Vinylester glassfiberbasseng m honeycomb

Som Norges største leverandør av glassfiberbasseng, er vårt fokus å levere kvalitetsbasseng laget for nordisk klima, til konkurransedyktige priser.
Hydro-serien leveres med livstidsgaranti mot strukturell lekkasje og alle våre lagerførte bestselgere er sertifisert av TÜV, noe som de færreste produsenter har sertifisering på. Dette gir ekstra trygghet da kvaliteten er kontrollert og godkjent av et uavhengig internasjonalt testinstitutt.  

Hydro-Serien blir produsert etter våre instrukser og vi stiller de strengeste krav til kvalitet og finish. Konstruksjonen består blant annet av det slitesterke glassfibermaterialet vinylester. Dermed forminskes problemer med "glassfiberpest" / osmose-råte. Hydro-serien er også forsterket med stål, leveres med 20mm honeykombkjerne og 30mm polyuretan Isolasjon. Polyuretan har en unik egenskap som gjør at den isolerer opptil 3 ganger bedre enn normal husisolasjon. Solid honeycombkjerne er fordelaktig til vårt nodiske klima dersom bassenget skal overleve flere år med norske vintre uten bekymringer for sprekkdannelser pga tele i bakken.

Ta kontakt dersom du ønsker et uforpliktende tilbud, eller om du vil se, ta og føle på et slikt kvalitetsbasseng i drift. Vi hjelper deg med å skreddersy pakkeløsninger som gir et funksjonelt anlegg utifra ditt behov.
Trykk her for å komme til vårt galleri med noen utvalgte kundebilder.
Trykk her for å laste ned vår manual i grunnarbeid.