Glassfiberbasseng - Leisure Pools

Glassfiber basseng fra Leisure Pools blir produsert i USA etter meget høye kvalitetskrav. Dette er den eneste produsenten som tilbyr livstidsgaranti både mot lekkasje og mot osmose, såkalt glassfiberpest.

 

Med og uten lamelltrekk

Leisure Pools leverer modeller både med og uten integrert lamelltrekk.

  • På modellene med integrert lamelltrekk, ligger rullen skjult under en beach hylle eller under et dekke. Dette skaper et stramt og moderne utrykk på bassenget. I tillegg til godkjent sikring så bidrar lamellcoveret også for å isolere mot varmetap da 85% av varmen stiger opp vannspeilet. Sjekk ut våre unike isolerte lamelltrekk fra Covrex som ikke er hulte, men som er fylt med PU-Isolasjon. 

  • På modellene uten lamelltrekk er det tiltenkt å dekke til bassenget med enten manuelt sikkerhetstrekk eller skyvbart bassengoverbygg. Våre overbygg fra Albixon er markedets mest robuste bassengtak med tykke alu profiler og glass som også kan egner seg som vintertildekning. Les mer om overvintring av Albixon overbygg. Overbyggene er også meget energibesparende da produktets funksjon er å holde på tilført varme, samt absorbere varme fra sola. 
Lagerførte standardmodeller Lagerført med brønn

 

Reis på ferie til egen hage med bassenger fra Leisure Pools. Dette er vår High end serie på basseng og er ment for deg som ønsker det aller beste. Vi lagerfører de mest populære modellene, og kan levere en komplett bassengpakke av høy kvalitet på kort tid. Ta kontakt så setter vi opp et forslag til deg.

  

Hvorfor Leisure Pools glassfiberbasseng?

Alle basseng lages ikke på samme måte. Leisure Pools benytter kun de beste materialene i produksjon, og det benyttes Compostite Armour som er Leisure Pools sitt egenutviklede patentert produkt bestående blant annet av kevlar, karbonfiber og honeycomb. Dette sammen med 100% vinylester gjør bassenget utrolig slitesterk.

Leisure Pools har unike modeller med f.eks skrå bunn, innstøpte skimmere for ekstra høy vannstand og 3d Shimmer farger som gir et eksklusivt fargespill.

Her er noe av det som gjør Leisure Pools til et kvalitetsbasseng:

  • Livstidsgaranti mot strukturell lekkasje. Leisure Pools benytter høyteknologiske materialer for å sikre styrke og fleksibilitet i bassengene.
  • Livstidsgaranti mot osmose. Oppbyggingen av bassenget er kun ved bruk av vinylester. Det eliminerer helt osmoseproblematikken som betyr at du aldri tenger å bekymre deg for vanninntrenging i konstruksjonen, hver innenfra eller uten fra.
  • AquaGuard gelcoat og fargesystem gir overlegen beskyttelse mot kjemikalier og UV. Det betyr at bassenget ditt holder seg pent i mange år fremover.
  • Alle farger er laget med flak som gir en glitrende 3d shimmereffekt. Leisure Pool er din egen glitrende diamant i hagen.
  • Forsterkinger i alle benker og trappetrinn. Ytterligere forsterking Composite Armour benyttes for å sørge for at hvert trinn er ekstremt solid.
  •  Innbakt nanoisolasjon

 

Litt om byggeprosessen og hvorfor

Leisure Pools benytter kun de beste materialene for å gjøre bassenget så sterkt som mulig. Betongomramming i topp, og tørrbetong som binder massene på sidene, gjør at bassenget kan tappes helt ned uten a det kreves støtter i bassenget. Les mer om hvorfor vi anbefaler å benytte tørrbetong ved fylling rundt glassfiberbasseng. Det gjør det veldig enkelt for deg å vedlikeholde bassenget når det trengs og man trenger ikke ekstra støtter som vil være i veien for deg under vedlikeholdsjobben. Les vår håndbok i grunnarbeid som forteller mer om prosessen, og ta gjerne kontakt om det er spørsmål. Våre anbefalinger er basert på hva vi mener fungerer best for deg som kunde, uten å ta risikable snarveier.