KOMPOSITT TERRASSEBORD 

Terrassebord av kompositt er et vedlikeholdsfritt terrassegulv som har lang levetid og høy slitasjegrad. Terrassebordene egner seg utmerket til vårt nordiske klima, spesielt rundt svømmebasseng og områder som er værutsatt med temperaturforskjeller gjennom året.

 

VEDLIKEHOLDSFRI TERRASSE 

Med kompositt terrassegulv av høy kvalitet kan du nyte uteområdet uten å måtte beise eller olje terrassen regelmessig. Ulemper som råte, sprekker og oppflising vil også utelukkes. Lengden på terrassebordene er 4.5meter som gir et pent resultat med færre skjøter. Vi har også valgt hule komposittbord da disse fører bort varmen som resulterer i mindre vridninger.

Vi tilbyr to forskjellige produktserier og flere naturlige farger basert på skandinaviske trender.

  • Excellence er en WPC tre-kompositt blanding med Duo løsning som har to forskjellige flater man kan velge mellom ved å snu terrassebordene. Den ene siden har en 3d overflate med imitasjon av naturlig tre struktur, og den andre siden er ensfarget med riller. God kvalitet til svært konkurransedyktig pris!

  • Glorious er premium utgaven der materialoppbyggingen er av en høyere ratio kompositt plast mot trefiber. Produktet er heldekket av en slitesterk PVC coating som brer seg 360 grader rundt hele terrassebordet, dette gir en robust overflate som er mer motstandsdyktig mot riper, søl og møkk. Produktet vil holde seg utmerket i mange tiår fremover. Også her kan man velge hvilken overflate man foretrekker ved å snu terrassebordene. Den ene siden har imitert trestruktur, og den andre siden har en slett børstet overflate uten tremønster.