Varmepumpe til basseng 

 

Varmepumpe til basseng for oppvarming av basseng. ArcticPro er Norges mest solgte bassengvarmepumpe gjennom flere år og er spesialutviklet for vårt nordiske klima. Vi har solgt flere tusen varmepumper til basseng de siste 20 årene og har tidligere savnet effektive og stillegående varmepumper som også gir god effekt ved kjølige perioder. Komponentene som brukes er av høyeste kvalitet og er designet for å vare i mange år, derfor tilbyr vi markedets beste garantier. Vi har også vårt eget service nettverk og delelager i Norge slik at vi kan tilby best mulig kundeopplevelse.  

  • ArcticPro Inverter Eco leveres med 3 års materialgaranti og 5 års kompressorgaranti. Modellene leveres med et sortlakkert stålkabinett, digital kontrollpanel og WIFI-styring. Spar ca 65-70% av oppvarmingskostnad sammenlignet med elektrisk oppvarming. Fungerer optimalt med saltvannsklorinator grunnet twist titaniumsveksleren.

  • ArcticPro ALU Inverter Premium er toppmodellen av varmepumper til basseng. Denne serien har den beste virkningsgraden med en strømbesparelse på 75-90%  sammenlignet med elektrisk oppvarming. Varmepumpene er ekstremt stillegående med silent funksjon og har markedets beste garantier, 5 års materialgaranti og 8 års kompressorgaranti. Leveres med eksklusivt aluminiumskabinett, touch-display i tillegg til WIFI-styring.

  • ArcticPro Split (2-delt) varmepumpe er utviklet for helårsdrift av innendørs og utendørs basseng. Med denne løsningen er du trygg på at varmeveksleren ikke kan fryse i stykker ved strømbrudd.

  

Oppvarming av svømmebasseng

Monteringen av ArcticPro bassengvarmepumpe tar bare noen få minutter og kan utføres selv. Kobles mellom sandfilter og dyse til basseng. Leveres med strømkabel og tilkobling til standard 50mm rør/slange. Overgangstusser til 32 og 38mm medfølger også.

I tillegg til bassengvarmepumpe er det avgjørende å ha tildekning som holder på tilført varme. Vi anbefaler solarduk, lamelltrekk og bassengoverbygg som energieffektive løsninger.