Varmepumpe til basseng

 

 

Varmepumpe til basseng er den mest brukte løsningen til oppvarming av basseng. ArcticPro har vært Norges mest solgte bassengvarmepumpe gjennom flere år og er spesialutviklet for vårt nordiske klima. Vi har solgt flere tusen varmepumper til basseng de siste 20 årene og har tidligere savnet effektive og stillegående varmepumper som også gir god effekt ved kjølige perioder. Komponentene som brukes er av høyeste kvalitet og er designet for å vare i mange år, derfor tilbyr vi markedets beste garantier. Vi har også vårt eget service nettverk og delelager i Norge slik at vi kan tilby best mulig kundeopplevelse.

Til felles så har alle Inverter pumpene nyeste drivgass R32, varmekabel i bunnplaten, twist titanveksler og WIFI modul.  

Oppvarming av svømmebasseng

Med bassengvarmepumpe kan du spare opp til 80% av strømforbruket sammenlignet med en varmekolbe. 

 

  • ArcticPro Inverter Eco leveres med 4 års materialgaranti og 7 års kompressorgaranti. Modellene leveres med et sortlakkert stålkabinett, digital kontrollpanel og WIFI-styring. Spar ca 65-70% av oppvarmingskostnad sammenlignet med elektrisk oppvarming. Fungerer like optimalt med saltvannsklorinator som med ferskvann grunnet twist titaniumsveksleren.

  • ArcticPro ALU Inverter Premium er toppmodellen av varmepumper til basseng. Denne serien har den beste virkningsgraden med en strømbesparelse på 75-90%  sammenlignet med elektrisk oppvarming. Varmepumpene er ekstremt stillegående og har markedets beste garantier, 5 års materialgaranti og 8 års kompressorgaranti. Leveres med eksklusivt aluminiumskabinett og et touch-display i tillegg til WIFI-styring.
  • ArcticPro Split (2-delt) varmepumpe er utviklet for helårsdrift av innendørs og utendørs basseng. Med denne løsningen er du trygg på at varmeveksleren ikke kan fryse i stykker ved strømbrudd. Vi er den første og eneste leverandøren i Norge som har utviklet Split varmepumpe med Inverter teknologi, som forøvrig også leveres med nyeste drivgass R32 og Wifi-Styring.