Som Norges største leverandør av glassfiberbasseng er vårt fokus å levere kvalitetsbasseng laget for nordisk klima, til konkurransedyktige priser. 

  • Glassfiberbasseng fra Hydro-serien er fullisolert med 20mm PU-isolasjon + 20mm honeycomb kjerne. Bassengene er de eneste i landet som er kvalitetssertifisert av TÜV. Vi har også basseng med variabel dybde og basseng med integrert lamellcover som er produsert av Leisure pools i USA. Bassengene består av kvalitetsmaterialer som Karbonfiber, Kevlar, 100% vinylester, honeycomb og innbakt Nanoisolasjon.
    Livstidsgaranti mot strukturell lekkasje, + Livstidsgaranti mot Osmose på alle Leisure Pools.
  • Glassfiberbasseng fra Europool-serien kombinerer moderne design og funksjonalitet til en gunstig pris. Vi har også designet våre egne modeller fra denne serien og har et tett samarbeid med produsenten. Også her leveres alle modeller med PU-Isolasjon og flere modeller lagerføres. Bassengene er produsert av Vinylester i innerste sjikt og forsterket med polyester på utsiden.
    10 års garanti mot strukturell lekkasje.
  • Selvbygger Stålplatebasseng med innvendig PVC-duk er enkle byggesett som kan stå fritt på bakken, eller bygges inn i terrasse. Vi har solgt over 5.000 stålplatebasseng siden 1998.
    5 års garanti på stålkonstruksjonen.