Svømmebasseng

Basseng i hagen - Norges største leverandør av glassfiberbasseng!

 

Glassfiberbasseng er det mest populære alternativet og vi er Norges største leverandør med 1.000 leverte. Vi hjelper deg med å realisere din bassengdrøm tilpasset ditt budsjett. Vi kan utføre byggesøknad og vi har et nettverk av dyktige entreprenører som kan utføre grunnarbeid og hele uteområdet.

 

 • Leisure Pools
 • Hydro & Europool
 • Flislagt spa og basseng
 • Stålplatebasseng

 

 • Leisure Pools glassfiberbasseng produsert i USA er verdenskjent for høyeste kvalitet med Livstidsgaranti mot lekkasje samt Livstidsgaranti mot Osmose / Glassfiberpest. Leisure Pools har unike modeller med f.eks skrå bunn, innstøpt infinity overflow skimmere for ekstra høy vannstand og 3d Shimmer farger som gir et eksklusivt fargespill. Bassengene egner seg meget bra til vårt nordiske klima da de består av Composite Armour™ som inneholder Karbonfiber, Kevlar, 100% vinylester, honeycomb og innbakt isolasjon.
  Livstidsgaranti mot strukturell lekkasje, + Livstidsgaranti mot Osmose / Glassfiberpest. 

 • Hydro & Europool glassfiberbasseng er prisgunstige og Norges mest solgte. De er fullisolert med PU-isolasjon og 20mm honeycomb kjerne på Hydro. Bassengene har også laminerte stålbjelker for økt styrke. Produsentene har 30 års erfaring og er blant Europas mest anerkjente produsenter. Polypropylen bassengene fra Europool lages etter ønsket mål og design. De kan også leveres som Infinity eller overflow basseng.
  Livstidsgaranti mot strukturell lekkasje.

 • Flislagt Spabad som også kan leveres med akrylglass. Vi lagerfører de populære Spa modellene og vi kan også tilby større basseng som er ferdig flislagt. Leveres ferdigstøpt, isolert for nordisk klima og flislagt med epoxybasert lim for best mulig holdbarhet. Dyser, skimmer og undervannslys er av titanium.

 • Stålplatebasseng med innvendig PVC-duk er budsjettvennlige selvbygger basseng som kan stå fritt på bakken, eller bygges inn i terrasse. Leveres i runde og ovale fasonger. Forventet levetid på 10-20 år. Vi har levert over 7.000 stålplatebasseng siden 1998.

 

 

 

 

Bygge Thermopool basseng eller støpe i betong

Basseng støpt i betong eller Thermopool er en god løsning for selvbyggeren. Her kan man tilpasse og forme bassenget slik man selv ønsker. Vær imidlertid oppmerksom på at det å bygge selv krever noe faglig kunnskap og erfaring for å få et godt resultat. Det er også meget tidkrevende og bassenget må ha en membran i form av innerduk / liner eller fliser. Disse slites over tid, og må byttes etter en gitt tid. Fordelen med å støpe basseng i betong er at man kan få den størrelsen og trappeløsning som man selv ønsker.

 

Thermopool

 

Ønsker du å etablere et støpt basseng så kan vi gi veiledning og henvise til samarbeidspartnere som har god erfaring med slike konstruksjoner. Vi leverer alt av produkter for innstøping, også syrefast stål. 

Sjekk et utvalg av deler til innstøping her.

 • Vi har et komplett sortiment av deler som du trenger til støpt basseng
 • Vi kan levere bassengduk / liner på mål
 • Ta kontakt med oss for rådgivning til støping av basseng

 

 

Glassfiberbasseng – Basseng som de fleste velger i dag

Glassfiber basseng er det mest populære alternativet av flere grunner. Våre modeller leveres ferdig isolert tilpasset nordisk klima, de er holdbare med lang levetid for flere generasjoner, krever lite vedlikehold uten kostbar dukskifte og er raske å installere.

Er man litt nevenyttig så kan man fint installere et glassfiberbasseng selv eller få bistand av en lokal entreprenør. Den glatte overflaten av gelcoat motstår algevekst og er enkel å rengjøre, noe som sparer tid og penger på vedlikehold. Våre isolerte glassfiberbasseng holder også godt på tilført varme, og er dermed et meget energieffektivt alternativ for å sikre deg gunstige oppvarmingskostnader. Sømløst design samt et stort utvalg av størrelser på glassfiberbasseng, gjør de til et populært valg for huseiere som ønsker et stilig og funksjonelt basseng.

Eiendommer som har basseng installert har gjerne en høyere markedsverdi en tilsvarende eiendom uten. Basseng med tilhørende flott uteområde gjør at man ofte får bra gevinst igjen for investeringen som gjøres. 

Glassfiberbasseng fra Leisure Pools  

Glassfiberbasseng fra Hydro & Europool

 

Polypropylen basseng - Basseng laget på mål

Polypropylen basseng, også kalt PP-Pool er svømmebasseng som produseres nøyaktig etter eget ønske. De består av plast-plater som sveiselimes sammen på fabrikk. Man kan velge ønsket trappeløsning, størrelse og farge. Kan leveres med tradisjonell påmontert skimmer, eller som overflow og Infinity basseng. Det er også mulighet å få installert glassvegg som integreres i ønsket område på bassenget. Integrert lamelltrekk f.eks under sittebenk er også en opsjon her. Bassengene installeres på samme måte som et glassfiberbasseng. De leveres med kranbil, må graves ned og fylles inntil med drenerende masser.

Polypropylen basseng fra Europool

 

Stålplatebasseng

Stålplatebasseng er en populær og rimelig inngang til bassengverden. De er raske og enkle å installere da det er tiltenkt at kunder selv skal kunne montere disse, noe som gjør dem til et kostnadseffektivt alternativ for de som ønsker seg badebasseng. Her kan familien nyte et flott basseng i hagen til en overkommelig pris. Gjør din drøm til virkelighet uten at budsjettet ryker.

Stålplatebasseng

 

 

Ønsker du basseng i hagen? – ta kontakt med oss, så hjelper vi deg i gang med prosessen.

Usikker på hva du skal velge og hvordan man går frem? Vi har mange års erfaring fra bransjen, og vårt team sammen med samarbeidspartnere hjelper deg gjennom hele prosessen. Det kan kanskje virke stort og overveldende å komme i gang, men det å installere eget basseng i hagen er gjerne enklere enn man tror.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med planlegging, søknader, grunnarbeid og ferdigstillelse. Videre har vi egen supportavdeling for å hjelpe deg under hele ditt eierskap av basseng. Test oss gjerne, vi løser det meste.

 

Når skal jeg starte om jeg ønsker basseng før sommeren?

Jo tidligere du kommer i gang, jo bedre. Søknader, nabovarsler og behandlingstid hos kommunen er en prosess og behandlingstiden kan variere fra kommune til kommune. Er det særlige forhold, vil prosessen ta lengre tid.

Husk at alle basseng som er dypere enn 20cm, og skal stå mer enn 2 måneder, er søknadspliktig. Samtidig er man pålagt sikring av bassenget.