Svømmebasseng

 

  

Basseng i hagen - Vi har svømmebasseng på lager for rask levering!

 

Drømmer du om svømmebasseng i hagen? Vi er Norges største leverandør av glassfiberbasseng med 1.000 leverte og vi hjelper deg med å realisere din bassengdrøm med basseng tilpasset ditt budsjett. Vårt fokus er å levere den beste servicen og kvalitetsbasseng laget for nordisk klima til konkurransedyktige priser.

 

 • Leisure Pools
 • Hydro & Europool
 • Stålplatebasseng
 • Flislagt spa og basseng

 

 

 • Leisure Pools glassfiberbasseng produsert i USA er basseng av høyeste kvalitet og er den eneste produsenten som tilbyr Livstidsgaranti mot lekkasje samt Livstidsgaranti mot Osmose / Glassfiberpest. Glassfiber bassengene egner seg meget bra til vårt nordiske klima da de består av kvalitetsmaterialer: Karbonfiber, Kevlar, 100% vinylester, honeycomb og innbakt Nanoisolasjon. Leisure Pools har unike modeller med f.eks skrå bunn, innstøpte skimmere for ekstra høy vannstand og 3d Shimmer farger som gir et eksklusivt fargespill. 
  Livstidsgaranti mot strukturell lekkasje, + Livstidsgaranti mot Osmose / Glassfiberpest. 

 • Hydro glassfiberbasseng er fullisolert med 20mm PU-isolasjon og 20mm honeycomb. Bassengene har også laminerte stålbjelker. Produsenten har 30 års erfaring og er de eneste i landet som er kvalitetssertifisert av TÜV. 
  Europool glassfiberbasseng kombinerer kvalitet og funksjonalitet til en gunstig pris. Også her leveres bassengene fullisolert med PU-Isolasjon og laminerte stålbjelker, samt de mest populære modellene lagerføres. Bassengene består av dobbelt lag med gelcoat samt Vinylester i innerste sjikt for å redusere utbredelse av Osmose.
  Livstidsgaranti mot strukturell lekkasje på Hydro, og 20 års garanti på Europool.
 • Stålplatebasseng med innvendig PVC-duk er selvbygger basseng som kan stå fritt på bakken, eller bygges inn i terrasse. Vi har levert over 5.000 stålplatebasseng siden 1998.
  5 års garanti på stålkonstruksjonen.

 • NYHET! Flislagt spa og basseng / Tilestone basseng, som også kan leveres med akrylglass. Leveres ferdig støpt og flislagt. Spadyser, skimmer og undervannsbelysning er ferdig montert.

 

  

Glassfiberbasseng – basseng som de fleste velger i dag

Glassfiber basseng er det mest populære alternativet av flere grunner. Våre modeller leveres ferdig isolert tilpasset nordisk klima, de er holdbare med lang levetid for flere generasjoner, krever lite vedlikehold uten kostbar dukskifte og er raske å installere.

Er man litt nevenyttig så kan man fint installere et glassfiberbasseng selv eller få bistand av en lokal entreprenør. Den glatte overflaten av gelcoat motstår algevekst og er enkel å rengjøre, noe som sparer tid og penger på vedlikehold. Våre isolerte glassfiberbasseng holder også godt på tilført varme, og er dermed et meget energieffektivt alternativ for å sikre deg gunstige oppvarmingskostnader. Sømløst design samt et stort utvalg av størrelser på glassfiberbasseng, gjør de til et populært valg for huseiere som ønsker et stilig og funksjonelt basseng.

Eiendommer som har basseng installert har gjerne en høyere markedsverdi en tilsvarende eiendom uten. Basseng med tilhørende flott uteområde gjør at man ofte får bra gevinst igjen for investeringen som gjøres. 

Glassfiberbasseng fra Leisure Pools  

Glassfiberbasseng fra Hydro & Europool

 

Stålplatebasseng

Stålplatebasseng er en populær og rimelig inngang til bassengverden. De er raske og enkle å installere da det er tiltenkt at kunder selv skal kunne montere disse, noe som gjør dem til et kostnadseffektivt alternativ for de som ønsker seg badebasseng. Her kan familien nyte et flott basseng i hagen til en overkommelig pris. Gjør din drøm til virkelighet uten at budsjettet ryker.

Stålplatebasseng

 

Bygge basseng i Betong / Thermopool

Basseng støpt i betong eller Thermopool var tidligere en populær løsning før glassfiberbasseng ble masseprodusert. Etterspørselen for støpte basseng og Thermopool har avtatt de siste årene av flere årsaker. De er svært krevende å bygge selv da man bør ha faglig kunnskaper og erfaring for å få et godt resultat. Det er også meget tidkrevende og bassenget må ha en membran ofte i form av fliser eller innerduk / liner som vil kreve vedlikehold og må byttes etter ca 10 år. Fordelen med å støpe basseng i betong er at man kan få den størrelsen og trappeløsning som man selv ønsker.

Ønsker du å etablere et støpt basseng så kan vi gi veiledning og henvise til samarbeidspartnere som har god erfaring med slike konstruksjoner. Selv om vi ikke bygger i betong, leverer vi alt av produkter for innstøping.

 • Vi har et komplett sortiment av deler som du trenger til støpt basseng
 • Vi kan levere bassengduk / liner på mål
 • Ta kontakt med oss for rådgivning til støpning av basseng

Sjekk et utvalg av deler til innstøping her.

 

Ønsker du basseng i hagen? – ta kontakt med oss, så hjelper vi deg i gang med prosessen.

Usikker på hva du skal velge og hvordan man går frem? Vi har mange års erfaring fra bransjen, og vårt team sammen med samarbeidspartnere hjelper deg gjennom hele prosessen. Det kan kanskje virke stort og overveldende å komme i gang, men det å installere eget basseng i hagen er gjerne enklere enn man tror.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med planlegging, søknader, grunnarbeid og ferdigstillelse. Videre har vi egen supportavdeling for å hjelpe deg under hele ditt eierskap av basseng. Test oss gjerne, vi løser det meste.

 

Når skal jeg starte om jeg ønsker basseng før sommeren?

Jo tidligere du kommer i gang, jo bedre. Søknader, nabovarsler og behandlingstid hos kommunen er en prosess og behandlingstiden kan variere fra kommune til kommune. Er det særlige forhold, vil prosessen ta lengre tid.

Husk at alle basseng som er dypere enn 20cm, og skal stå mer enn 2 måneder, er søknadspliktig. Samtidig er man pålagt sikring av bassenget.