Vi er Norges største leverandør av glassfiber basseng med omtrentlig 1.000 solgte og vårt fokus er å levere den beste servicen og kvalitetsbasseng laget for nordisk klima til konkurransedyktige priser. 

 • Glassfiberbasseng fra Leisure Pools produsert i USA er basseng av høyeste kvalitet og er den eneste som tilbyr både Livstidsgaranti mot lekkasje samt Livstidsgaranti mot Osmose / Glassfiberpest. Glassfiber bassengene egner seg meget godt til vårt nordiske klima da de består av kostbare kvalitetsmaterialer: Karbonfiber, Kevlar, 100% vinylester, honeycomb og innbakt Nanoisolasjon. Leisure Pools har unike modeller med f.eks skrå bunn, innstøpte skimmere for ekstra høy vannstand og 3d Shimmer farger som gir et eksklusivt fargespill. 
  Livstidsgaranti mot strukturell lekkasje, + Livstidsgaranti mot Osmose.

 • Glassfiberbasseng fra Hydro-serien leveres med 20mm PU-isolasjon + 20mm honeycomb. Produsenten har 30 års erfaring og er de eneste i landet som er kvalitetssertifisert av TÜV.
  Glassfiberbasseng fra Europool kombinerer moderne design og funksjonalitet til en gunstig pris. Vi har også designet våre egne modeller fra serien. Også her leveres bassengene med PU-Isolasjon og de mest populære modellene lagerføres. Bassengene består av dobbelt lag med gelcoat samt Vinylester i innerste sjikt for å redusere utbredelse av Osmose. 
  Livstidsgaranti mot strukturell lekkasje på Hydro, og 10 års garanti på Europool.
 • Selvbygger Stålplatebasseng med innvendig PVC-duk er enkle byggesett som kan stå fritt på bakken, eller bygges inn i terrasse. Vi har solgt over 5.000 stålplatebasseng siden 1998.
  5 års garanti på stålkonstruksjonen.