Runde stålplatebasseng

Frittstående basseng i hagen

Rundt stålplatebasseng kan monteres over bakken, forsenket ned i grunn eller felt ned i terrasse.  Man skal aldri fylle inntil et stålplatebasseng. 
Husk å få med sikring av bassenget i tillegg til varmepumpe for å sørge for et sikkert og komfortabelt basseng. Stigen som følger med bassenget, er tilpasset et frittstående basseng og man trenger derfor bassengstige i tillegg dersom du tenker å felle bassenget ned i terrassen. 

Bassengleveransen

Stålplatebassengene kommer på en pall, komplett med basseng og renseanlegg tilpasset til størrelsen du har bestilt. Det betyr at du har alt du trenger for å komme i gang med bassenget. I pallen finner du en manual for montering, og om man følger denne, klarer de aller fleste å montere bassenget selv. 

Grunnarbeid stålplatebasseng

På forhånd må man ha grunnarbeidet klart. Grunnarbeidet er beskrevet i vår håndbok for grunnarbeid til stålplatebasseng.  
Har man gjort en god jobb på grunnarbeid og montert som beskrevet i manualen, vil man kunne ha gleden av et stålplatebasseng i mange år fremover. Hvor lenge det vil vare avhenger veldig av hvor flink man er til å vedlikeholde. I all hovedsak vil vedlikehold bestå av rengjøring, samt å holde god vannkvalitet.  Man vil uansett under levetiden måtte regne med å skifte liner i bassenget.  

NB. Vi fraråder imidlertid bruk av saltvannsklorinator på grunn av korrosjon.

Fri frakt levert på døra og alle størrelser på lager.