ArcticPro Inverter Eco varmepumpe -WIFI-R32

 

Norskutviklet Arcticpro Inverter er markedets mest stillegående og strømbesparende varmepumpe med nyeste gass R32, selvregulerende varmekabel i bunnplaten, twist titanveksler og WIFI modul. 

Vi har solgt flere tusen varmepumper og dette er uten tvil blant Norges mest solgte varmepumper til svømmebasseng. Arcticpro Inverter har også markedets beste garantier. 5 års materialgaranti og 7 års kompressorgaranti. Prisene er inkludert miljøavgift og frakt levert på døra.

Ved valg av varmepumpe, ta i betrakning at vi bor i et land med kjølig klima og varierende temperaturer. Våre anbefalinger er derfor basert på dette og ikke optimistiske tall basert på bruk i sydlige land. Er man i tvil om dimensjonering, så kan man sjeldent velge for stor varmepumpe. Å velge en kraftig varmepumpe gjør oppvarmingen raskere som fører til mindre strømforbruk og varmepumpen vil svive lettere og roligere. 

Les vår guide som hjelper deg å velge riktig varmepumpe.

* Prisreduksjonen gjelder ut året / så langt lageret rekker. Vi tilbyr -15% nå som vi har fylt opp lager med et større parti. Veil pris er basert på enkeltbestillinger fra fabrikk.

  • Fri frakt levert på døra.