Hold ditt basseng varmt og behagelig med en ArctiPro varmepumpe!

 

Varmepumpe til basseng er den mest brukte løsningen til oppvarming av basseng. ArcticPro bassengvarmepumper er spesialutviklet for vårt nordiske klima og er meget effektive og stillegående. Komponentene som brukes er av høyeste kvalitet og er designet for å vare i mange år, derfor tilbyr vi en av markedets beste garantier. Alle våre inverter pumper har selvregulerende varmekabel i bunnplaten, twist titanveksler og WIFI modul. 

Bassengvarmepumpe er et meget effektivt tiltak for å spare energi, og sammenliknet med en varmekolbe, kan du spare opp til 90% av strømforbruket.

Vi kjører kampanje på varmepumper med opp til 25% rabatt. Alle modellene i kampanjen er på lager, og tilbudet gjelder så lenge vi har varmepumper tilgjengelig. 

Installasjon av varmepumpe er meget enkelt og kan lett integreres i ditt system. Man kobler opp vann inn og vann ut, kobler til strøm, så er man igang. Om du imidlertid skal installere en splitpumpe, så må det installeres av en kjøleteknikker. 

Usikker på hvilken varmpumpe som passer til ditt basseng?. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg velge riktig størrelse og riktig modell. 

 

PRODUKTER SOM ER EN DEL AV KAMPANJEN