Månedens kundebasseng

 

Det finnes utrolig mange flotte prosjekter der ute, og vi ønsker å dele noen av disse med dere. Vi kommer jevnlig til å legge ut videoer som er filmet hos kunder som ønsker å dele sine prosjekt for å inspirere nettopp deg til å skape ditt eget ferieparadis. Husk også å sjekke youtubekanalen vår som oppdateres jevnlig. 

 

MÅNEDENS BASSENG MAI 2024

Bli med på en inspirerende omvisning i det nydelige uteområdet til Linn og Jorgen i solfylte Drammen! Fra drømmen om et eget basseng til skreddersydde løsninger og en atmosfære som tar deg med til sydligere strøk, har dette paret skapt en fantastisk uteplass som inviterer til avslapning og glede.

Familien Horlings har valgt Europool Farris 650

 

 

MÅNEDENS BASSENG APRIL 2024

I denne episoden av Uteparadis tar vi deg med på en reise til Sandefjord, der vi besøker Geir og hans familie. De har skapt et utrolig vakkert utendørsområde som harmonerer perfekt med deres funkis-bolig. Du vil få innsikt i hvordan livet har forandret seg for Geir og hans familie etter at de installerte et basseng, og hvor overraskende enkelt det er å vedlikeholde det.

Geir har valgt Reflection 10 med skrå bunn i farge silver grey

 

 

MÅNEDENS BASSENG OKTOBER 2023

Denne månedens bassengbesøk tar oss med til Øystein og Henriettes eksepsjonelle uteområde midt i hjertet av Langesund. Få et innblikk i deres liv med basseng og la deg bli inspirert!

Øystein og Henriette har valgt Reflection 9.9 med skrå bunn og lamelltrekk i farge silver grey

 

 

MÅNEDENS BASSENG SEPTEMBER 2023

I denne spennende episoden av Månedens Basseng besøker vi Monica i Oslo og utforsker hennes utrolige uteplass. 

Monica valgte et flott Leisure Pools Cube 10,5 x 4 meter i farge silver grey

 

 

MÅNEDENS BASSENG AUGUST 2023

Vårt første månedens basseng er filmet hos eier og daglig leder av Bassengutstyr AS. 

 

Husk å abbonere på vår Youtube kanal for flere videoer.